Slank med lavkarbo

Gourmetmat-for-deg-som-trener.jpg

Gourmetmat for deg som trener

av Thomas Rode Andersen & Thilde Jo Maarbjerg

Spis som en konge, tren som en helt! Eller omvendt? Michelin-kokken Thomas Rode Andersen har forlatt restaurantbransjen og vier nå livet sitt til å trene CrossFit – og spre det viktige budskapet om å spise næringsrik mat. Det er det paleo først og fremst handler: spise mat med mye næring – det trenger alle som trener!

Gourmetmat for deg som trener er her: En hyllest til den fantastiske menneskekroppen, og en veiviser inn i det smaksrike paleo-gourmetkjøkkenet.  I stjernekokken Thomas Rode Andersens første bok, Tilbake til røttene som kom på norsk i fjor og som har solgt over 100.000 eksemplarer i Danmark, fortalte han om sin egen utrolige helsereise: fra førti, feit og ferdig, til kjernesunn og muskuløs og med en helse og styrke de fleste moderne mennesker bare kan drømme om.

Gourmetmat for deg som trener er  spesielt skrevet for alle oss  som ønsker å spise supersunn, spennende og smaksrik mat basert på økologiske og  ferske råvarer, mat som er rik på sunt fett og uten stivelsesholdige kornprodukter, melkeprodukter og sukker. I korthet:  mat som gjør at kroppen fungerer optimalt, ikke gjør oss overvektige og som forebygger livsstilssykdommer som kreft, hjertelidelser og diabetes. Beskjeden fra forfatterparet er klar: Hva slags mat du spiser er helt avgjørende for hva slags treningsresultater du kan vente deg. Trener du, trenger du næringsrik mat.

I Gourmetmat for deg som trener finner du 92 nye og lekkert fotograferte oppskrifter på småretter, hovedretter og all slags tilbehør, i tillegg til detaljerte råd om hvordan du skal trene slik kroppen er skapt for, og hvordan du forebygger skader.

Lavkarbo_for_nybegynnere_omslag.jpg

Lavkarbo for nybegynnere

av Lars-Erik Lisfeldt

Lavkarbo for nybegynnere – slik lykkes du på fire uker! 

Dette er boken for deg som vil lykkes med lavkarbo og se tydelige resultater etter 4 uker!

Lavkarbo er enklere enn du tror, smaksrikt og befriende … Befriende fordi du får et jevnt og stabilt blodsukker, og da avtar søtsug og “panikksult”. Når du spiser lavkarbo får kroppen sjanse til å forbrenne det fettet du gjerne vil bli kvitt, og denne boken gir deg oppskriften. Lavkarbo er ikke bare et kosthold for å gå ned i vekt. Det er et kosthold som skal inspirere deg til å lage god mat, på en enkel og ukomplisert måte, med helt vanlige matvarer.

Så hva venter du på? Det som venter på deg er god, vanlig mat som starter fettforbrenningen. Tempoet justerer du selv. Du får med en fire ukers plan – følger du den har du stor sjanse for å lykkes!

Lavkarbo_husmannskost_omslag.jpg

Lavkarbo husmannskost

av Anna Hallén

Lavkarbo – husmannskost: raske og rimelige hverdagsretter

Over 70 raske og rimelige retter!

Synes du det er vanskelig å lage mat som hele familien liker? Da er denne boken midt i blinken for deg. Kostholdsrådgiver Anna Hallén har tatt utgangspunkt i klassisk husmannskost og laget smakfulle og lette retter som passer for alle, også kresne små ganer.

Her finner du mer enn 70 oppskrifter på frokost, middager, desserter, brød og småretter som det går raskt å lage. Deilige klassikere som kjøttboller i brun saus, kylling i karry og flyvende Jacob samt favoritter som taco, pizza og lasagne, gjør dette til en kokebok som vil bli flittig brukt!!

omslag_skaldemans_kokebok.jpg

Sten Sture Skaldemans kokebok

 

av Sten Sture Skaldeman

Mat som næring, medisin og nytelse! I denne banebrytende kokeboken viser Sten Sture Skaldeman at det er en herlig opplevelse å spise seg ikke bare slank, men også frisk, sunn og sterk med lavkarbo. Selv har Skaldeman spist seg 65 kilo slankere med denne maten, gjenvunnet helsen og fått en ny og bedre hverdag.

Gjennom sine bestselgende helse- og kostholdsbøker har han hjulpet tusenvis av skandinavere til et bedre og mer smakfullt kosthold. Sten Sture Skaldmans kokebok inneholder alt du trenger av oppskrifter for å servere velsmakende, næringsrike og sunne lavkarbo-retter. Alle kan klare å lage god mat, og med Skaldemans prinsipper slipper du halvfabrikata, sukker, stivelse, tilsetningsstoffer og annen søppelmat som dessverre dominerer hverdagen for så mange.

Denne boken gir deg over 100 lavkarbo-oppskrifter, og den vil gi deg mange hyggelige stunder på kjøkkenet og rundt middagsbordet. Mat skal være sunt og godt å spise, og gøy og enkelt å lage!

Dette er velsmakende lavkarbo på sitt aller beste. Skaldeman har vært i Norge mange ganger, han holder jevnlig forelesninger og kurs, vi kan trygt si han er blitt en sann Norgesvenn!

Her kan du ta en liten titt i boken – vi sender den direkte hjem til deg. Sjekk også ut Skaldemans andre bøker – vi har gode tilbud på alle sammen, og de utfyller hverandre og vil hjelp deg på veien mot en slankere kropp og bedre helse.

Mer-matglede-med-lavkarbo-omslag.jpg

Mer matglede med lavkarbo

av Anne Aobadia

Vil du ha et slankende kosthold, men samtidig bevare matgleden? Alle kan finne en lavkarbovariant som passer!

Med lavkarbo blir det lett å lage sunn mat! Denne oppskriftsboken gir deg alle verktøyene du trenger, og 100 oppskrifter på små og store måltider. Det du slipper i denne kokeboken er gluten og tilsetningsstoffer. Her lærer du hvor lett det kan gjøres å lage mat som hjelper deg med vekten og samtidig gir deg god helse. Mer matglede med lavkarbo er en flott og inspirerende kokebok som vil gi deg lettlaget, sunn og slankende mat!

RODE_omslag_NORGE_D.jpg

Tilbake til røttene

Proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket.

Maten som smaker mest og best – steinaldermat gjort på en moderne måte. Proteinrikt og friskt!

Nå vet vi det: Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for at vi skal spise. Det betyr nordisk paleo, maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen spiste vi proteinrikt og benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før vi begynte å tukle med maten og bearbeide den i hjel!

La deg fascinere: Din veiviser inn i denne spennende verdenen er crossfit-entusiasten Thomas Rode Andersen (f. 1968), kjøkkensjef på legendariske Kong Hans Kælder i København. Thomas har selv gjort en helsereise med paleo og crossfit. I Tilbake til røttene finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til “fete” salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og “brød”. Denne boken gir deg muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, engergiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter?

Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at denne maten er rik på smaker og farger, har spennende konsistens og er balansert i form av salt, syre, sødeme og kraft. Helt naturlig.

Velbekomme!

hvorfor-gaar-jeg-ikke-ned-i-vekt-omslag.jpg

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt

av Sten Sture Skaldeman

Sliter du med å gå ned i vekt på lavkarbo? Her får du løsninger og svar som hjelper deg, fra en av Skandinavias fremste slankeeksperter og mester i vektreduksjon: Sten Sture Skaldeman! SUPERTILBUD KUN KR 119,-!

Sten Sture Skaldeman veide på sitt tyngste nesten 150 kilo. Etter å ha prøvd alt – og gitt opp – bestemte han seg for å spise det han hadde lyst til å spise: egg, bacon, rømme, smør og andre lavkarbo-matvarer som blir sett på som ”usunne”. Resultatet var at han mer enn halverte vekten, fikk utmerket helse, forbedret humøret og kneblet sukkersuget.

I dag har Skaldeman skrevet mange lavkarbo-bøker, og de mest kjente i Norge er GI-Null!Spis deg ned i vekt og Sten Sture Skaldemans kokebok. Han holder jevnlig lavkarbo-foredrag for fulle hus i Norge og Sverige og mottar ukentlig hundrevis av brev, telefoner og e-poster av mennesker som har spørsmål om lavkarbo og vektreduksjon.

I Hvorfor går jeg ikke ned i vekt? svarer Skaldeman på de vanligste og viktigste spørsmålene han har mottatt opp gjennom årene. Boken er skrevet i den motiverende og underholdende tonen Skaldeman er kjent for.

Spis-deg-ned-vekt-omslag.jpg

Spis deg ned i vekt

av Sten Sture Skaldeman

Spis deg ned i vekt – uten å sulte. Bare med god mat på bordet. Skaldemans budskap er viktig: du må få fyr på fettforbrenningsovnen, før du begynner med trening hvis du skal ned i vekt. Han vet hva han snakker om – så hent inspirasjonen og oppskriften i denne banebrytende boken! NÅ PÅ TILBUD – KR 199!

Den svenske journalisten Sten Sture Skaldeman har spist seg vekk fra sykdom og overvekt. Det har vært en hyggelig og smakfull lavkarbo-reise.

I mange år fulgte han de offentlige kostholdsrådene som anbefalte grønt og magert, brød og poteter, og til slutt viste vekten 140 kilo. Han bestemte seg for å gjøre det helt motsatte og begynte å spise mer protein og naturlig fett. Ved å gå over til den naturlig lavkarbo-maten – uten sukker og stivelse – gjenvant Skaldeman helsen og slanket bort over 65 kilo.

gi-null-omslag.jpg

GI-Null

av Sten Sture Skaldeman

Her en oppskriftssamling som gjør at jo lenger ut i boken du følger oppskriftene, destod raskere går vektnedgangen! Du blir slankere jo lenger ut i boken du kommer, med velsmakende, enkle husmannskostretter. Kun kr 99,- – dette er en hendig bok du kan ha med deg hvorenn du er … hjelpen vil alltid være der!

GI-null! er Sten Sture Skaldemans oppskrift på rask og effektiv slanking med lavkarbo. Du spiser deg slank og frisk med den maten du er skapt for å spise. Vi er alle forskjellige, og derfor trenger vi forskjellige råd, men uansett vekt og helsetilstand fins det et opplegg for deg! Den trinnvise fremgangsmåten forfatteren presenterer her gjør at boken passer for alle.

Han har selv slanket seg 65 kg – utelukkende ved å velge lavkarbo-mat som maksimerer fettforbrenningen. Skaldeman opplevde som mange andre at vekten økte jevnt og trutt, og til slutt veide han over 145 kilo fordelt på en kropp på 1,75 meter. I dag veier han det samme som han gjorde som 30-åring, men føler seg like ung og sprek som da han var 20! Når man har gjennomført en slik helsereise, vet man hva man snakker om og derfor anbefaler Skaldeman lavkarbo. I GI-Null!deler han oppskriften sin med deg, enten du veier 10 eller 50 kilo for mye. Denne boken gir deg håndfaste råd, all den teorien du trenger og massevis av næringsberegnede oppskrifter. Resultatet blir en naturlig vektreduksjon ved hjelp av hormonelle metoder. Boken inneholder:

 

Opplegg og oppskrifter for deg som veier 50 kg for mye

Opplegg og oppskrifter for deg som veier 25 kg for mye

Opplegg og oppskrifter for deg som veier 10 kg for mye

(eller for deg som bare vil ha en uslåelig oppskrift på god helse)

Søtt og farlig - den bitre sannheten om sukker

av Robert Lustig

Sannheten om sukker. Bytt ut sukker og industrimat med kvalitetsmat, få bedre helse og mer energi. Robert Lustigs banebrytende bok om sukker er på nå tilbud til kr 199,- (50%)

Frigjør deg fra sukkersuget – en gang for alle. Sukker kommer i mange former og varianter. Hvorfor ikke skaffe deg kunnskapen og styrken til å leve et liv med mindre sukker som igjen gir deg bedre helse? Robert Lustig, professor og forsker, skriver oppsiktsvekkende og overbevisende i den ferske boken “Søtt og farlig – den bitre sannheten om sukker”.

Endelig på norsk: Robert Lustigs banebrytende bok om sukkerets skadevirkninger!

Lustig avslører hvordan sukker-, brus- og matvareindustrien bærer en stor del av ansvaret for dagens fedme- og diabetesproblematikk. Denne boken er proppfull av gode argumenter, dokumentasjon og oppsiktsvekkende avsløringer. I tillegg er den drivende godt skrevet.

det-store-kolesterolbedraget-omslag.jpg

Det store kolesterolbedraget

av Malcom Kendrick

AKTUELL SOM ALDRI FØR! Lege Malcolm Kendrick var tidlig ute med å påpeke svakhetene i kolesterolteoriene. Nå våkner stadig flere, og ser at kolesterol og hjertesykdom likevel ikke har så mye med hverandre å gjøre. Les mer i denne boken og skaff deg kunnskapen. TILBUD: KR 199

– Når sjekket du kolesterolet ditt sist? Hvem frykter ikke dette spørsmålet fra legen sin, og får straks antydninger til brystsmerter og et stigende blodtrykk. Samtidig med dette oversvømmes vi med reklamekampanjer for “kolesterolsenkende” og fettfrie matvarer. Din angst for det “farlige” kolesterolet blir konstant holdt ved like av det gjeldende ernæringsparadigmet, støttet opp av en pengesterk legemiddelindustri og nå også med næringsmiddelgigantene i ryggen.

Legen og forskeren Malcolm Kendrick kommer i denne boken med urovekkende avsløringer om de tette økonomiske båndene som eksisterer mellom den farmasøytiske industrien og legevitenskapen. Kolesterolsenkende medisiner er i følge Kendrick i beste fall virkningsløse, i verste fall skadelige og i noen tilfeller dødelige. Kendrick tar også grundig for seg hva som er de egentlige mekanismene bak hjerte- og karsykdommer, og hvordan vi lettest kan forebygge dem.

I en strålende opplagt form, bevæpnet med et imponerende arsenal av faktakunnskaper og med bitende skotsk humor, setter Kendrick nådestøtet inn mot det rådende kolesterolparadigmet. Ved hjelp av veldokumenterte forskningsresultater tilbakeviser Kendrick på en overbevisende måte mytene om hva som forårsaker hjertesykdom:

mettet fett øker ikke kolesterolnivået i blodet

kolesterol tetter ikke til blodårene

statiner senker ikke kolesterolnivået og gir lite eller helst ingen beskyttelse mot hjerte-karsykdom

Er du en av de mange nordmenn som daglig tar kolesterolsenkende medisiner (statiner) kan denne boken bokstavelig talt redde livet ditt. Denne boken forklarer på en forståelig og underholdende måte hva du kan gjøre for å forebygge hjerte- og karsykdommer, og gir deg kunnskapen du trenger for å sove godt om natten.

hjelp-vi-blir-tjukkere-omslag.jpg

Hjelp vi blir tjukkere

av Gary Taubes

Forfatter og New York Times journalist Gary Taubes har skrevet flere bestselgende bøker og vunnet internasjonale priser for sitt arbeid. Denne banebrytende boken viser at det er sukker og karbohydratene i kostholdet som har ført til fedmeepidemien vi opplever i dag. Taubes presenterer nye beviser for sine påstander og knuser myten om at slanking bare handler om «kalorier inn, kalorier ut». Hjelp vi blir tjukkere! er en uvurderlig nøkkel i vår forståelse av en internasjonal epidemi og en guide til hva hver enkelt av oss kan gjøre med det. Dette er hans første bok på norsk, og den er blitt en stor internasjonal bestselger.

Forfatter og New York Times journalist Gary Taubes har skrevet flere bestselgende bøker, og har vunnet flere internasjonale journalistpriser for sine granskende og avslørende artikler. Han er nå ute med en banebrytende bok hvor han fremlegger nye bevis på at det er karbohydratene i kostholdet vårt som har ført til fedmeepidemien vi opplever i dag – ikke inntak av for mange kalorier. Taubes presenterer nye beviser for sine påstander og knuser myten om at slanking bare handler om «kalorier inn, kalorier ut». Forfatteren tar opp hvordan genene våre påvirker fedme, hva som gjør oss fete, og hvordan vi kan forandre det. Her vil du også få kunnskapen du trenger for å holde deg slank, i tillegg til tips om hva du skal og ikke skal spise. Hjelp vi blir tjukkere! er en uvurderlig nøkkel i vår forståelse av en internasjonal epidemi og en guide til hva hver enkelt av oss kan gjøre med det. Dette er hans første bok på norsk, og den er blitt en stor internasjonal bestselger.

Boken inneholder nye og oppsiktsvekkende forskningsresultater som garantert vil gi deg et nytt syn på fedmeproblematikken og hvordan den har oppstått.