Gourmetmat for deg som trener

av Thomas Rode Andersen & Thilde Jo Maarbjerg

gourmetmat for deg som trener

Spis som en konge, tren som en helt! Eller omvendt? Michelin-kokken Thomas Rode Andersen har forlatt restaurantbransjen og vier nå livet sitt til å trene CrossFit – og spre det viktige budskapet om å spise næringsrik mat. Det er det paleo først og fremst handler: spise mat med mye næring – det trenger alle som trener!

Gourmetmat for deg som trener er her: En hyllest til den fantastiske menneskekroppen, og en veiviser inn i det smaksrike paleo-gourmetkjøkkenet.  I stjernekokken Thomas Rode Andersens første bok, Tilbake til røttene som kom på norsk i fjor og som har solgt over 100.000 eksemplarer i Danmark, fortalte han om sin egen utrolige helsereise: fra førti, feit og ferdig, til kjernesunn og muskuløs og med en helse og styrke de fleste moderne mennesker bare kan drømme om.

Gourmetmat for deg som trener er  spesielt skrevet for alle oss  som ønsker å spise supersunn, spennende og smaksrik mat basert på økologiske og  ferske råvarer, mat som er rik på sunt fett og uten stivelsesholdige kornprodukter, melkeprodukter og sukker. I korthet:  mat som gjør at kroppen fungerer optimalt, ikke gjør oss overvektige og som forebygger livsstilssykdommer som kreft, hjertelidelser og diabetes. Beskjeden fra forfatterparet er klar: Hva slags mat du spiser er helt avgjørende for hva slags treningsresultater du kan vente deg. Trener du, trenger du næringsrik mat.

I Gourmetmat for deg som trener finner du 92 nye og lekkert fotograferte oppskrifter på småretter, hovedretter og all slags tilbehør, i tillegg til detaljerte råd om hvordan du skal trene slik kroppen er skapt for, og hvordan du forebygger skader.